Témánk

Hellinger családállítás ára – miért ennyi?

Hellinger családállítás ára – miért ennyi?

Hellinger családállítás ára – Megéri? Néhány személyes vélemény a családállításról:

“Tünde kisugárzása első találkozásunkkor megfogott. Úgy éreztem, Ő tud nekem segíteni az engem aktuálisan foglalkoztató probléma megoldásában, így egyéni családállításra jelentkeztem be hozzá. Biztonságban, kényelmesen éreztem magam a terápia során, aztán hazaérve az a gondolat jött, hogy “de hiszen nem is azzal foglalkoztunk, amiért mentem”, mégis ott volt a bizonyosság, hogy minden rendben van. Aztán néhány nap után kiderült számomra, hogyan függ össze a két történet: amit problémaként megfogalmaztam és ami előkerült a terápia során.
Azóta is ámulok rajta, hogy megfelelő “előhívással”, Tünde által a tudatalattimból éppen az a “story” jött fel, ami a megoldáshoz vezet.
Hálát érzek. Sokat segítettél Tünde. Köszönöm!” (Ágnes, tréner és HR tanácsadó Szentendréről)

Ági:  “A családállítás utáni napon teljesen ki voltam ütve, fáradtnak éreztem magam, fájt a a fejem. Aztán másnapra kialudtam magam és sokkal jobban lettem. Azóta voltam többször is családállításon és béke van a lelkemben. Problémás volt a kapcsolatom a szüleimmel, de itt sikerült megértenem és feldolgoznom az okokat. Nem is gondoltam volna olyanra, amit itt kihoztak belőlem. Katartikus élmény!”

Mariann: “Családállítás után 2-3 napig erősödő melankólia, depressszió mellett testi tünetekkel (hányinger, szédülés, fejfájás stb.) küzdöttem. Azután egyszer csak azt kezdtem érezni, mintha valaki köveket vett volna le a vállamról, és valahogy könnyebb lett a teher”

Eszter: “Tavaly januárban voltam megfigyelőként, szereplőként. Nekem még nem állítottak, de már nagyon várom! Hogy miért? Mert egy sima megfigyelés is nagyon sokat változtatott bennem.”

Attila: “Fantasztikus volt amikor a csoport tagjai a rokonaim bőrébe bújtak és tényleg azokat mondták mint a valós szereplők…”

Hellinger családállítás ára –  miért ennyi?

Az Egyéni családállítás ára 50.000 Ft, amely tartalmaz egy 50 perces konzultációt és egy 70 perces egyéni állítást. És hogy miért ennyi a családállítás ára? Szemben a csoportos állítással, az egyéni családállításon van lehetőség megbeszélni az állításban feljött érzéseket, meglátásokat az állítást vezetővel. A hagyományos családállításban erre nincs lehetőség. Ezekre egyéni üléseken kerül sor általában az állítást követően, amennyiben erre valakinek igénye van, természetesen itt már külön díjazásért. Az egyéni állításban viszont elsőként a páciens állapotának részletes felmérésére szánunk időt egy egyéni ülés keretében. Majd pedig a feldolgozásra hagyunk elegendő időt az állítást követően. Tehát az egyéni Hellinger családállítás ára magában foglal egy családállítást valamint egy terápiás ülést is. Nagy hangsúlyt fektetek az előzetes megbeszélésre, és ha a kliensnek olyan problémája van, amellyel a családállítás nem összeegyeztethető, akkor átirányítom más jellegű terápia vagy más terapeuta felé. (pl. pszichoterápia, kognitív viselkedésterápia, stb.).

 Általában elmondható a terápiás árakkal kapcsolatban – ahogyan honlapunkon is megtalálhatók az áraink a szolgáltatás menüpontban – hogy egy-egy terápiás ülés (50 perc) ára átlag 20-25 ezer forint között mozog. 75 perces ülés esetében ez az ár már 30-40 ezer forint körül jár. Ezeket az árakat alapul véve alakítottuk ki az egyéni családállítás árát.

A családállítás terápiás önismereti módszer, amely Bert Hellinger, német pszichológus, nevéhez fűződik. Hellinger a szabadon választott sorsot állítják szembe a kényszersorssal.

A családállítás eredményeként az egyén felismeri hatóerejét és lehetőségeit, és ez által teljesebbé teheti az életét.

A Hellinger féle családállítást kétféle módon lehet elvégezni: csoportban vagy egyéni ülés keretén belül. Az utóbbit nevezzük egyéni családállításnak.

A családállítás hasznossága sokrétű: Hasznos lehet például párkapcsolati problémák, függőségek, gyermektelenség, ismétlődő, elhúzódó betegségek, feldolgozatlan veszteségek, munkahelyi problémák, szülő-gyerek kapcsolati problémák, nehéz élethelyzetek során vagy akár depresszió kezelésében is.

Természetesen nem várható el, hogy a családállítás eredményeként minden azonnal megváltozik és problémáink varázsütésre megoldódnak. Mindenkinél egyéni az az időtáv, ami alatt változást tapasztalhat. Szervezetünknek is időre van szüksége ahhoz, hogy a megváltozott energetikai viszonyokhoz alkalmazkodni tudjon.

Minden esetben egyéni egyeztetés történik a klienssel a problémás terület tekintetében. Forduljon hozzám bizalommal, ha úgy érzi segítségre van szüksége, illetve családállítást szeretne.

Balázs Tünde, Telefon: 36-20-5563803

Szerző: Balázs Tünde terapeuta

Olvasson többet és tudjon meg mindent a családállításról: Családállítás lépésről lépésre

Még több: egyéni családállítás , családállítás