Egyéni

Online konzultáció

Online konzultáció

Bárhonnan elérhető egyéni ülések

Az internet életünk számos területén nélkülözhetetlenné vált és annak ellenére, hogy megvannak a maga korlátai és árnyoldalai, lehetővé teszi a kapcsolat teremtést olyan helyzetekben is, amelyekben eddig lehetetlen volt.

Az online konzultáció megoldást jelent olyan esetekben, amikor a személyes találkozó nem megoldható. Ilyen lehet például:

Munkavállalás és élet külföldön, ahol nincs magyarul beszélő önismereti szakember

Élet vidéken, amikor nem megoldható a heti – kétheti felutazás Budapestre az ülések miatt

Időhiány, amikor valaki Budapesten él, de túl sok időt vesz igénybe az odajutás és hazajutás az ülésekről.

A pozitív attitűdöt megtartva, mely szerint minden problémás helyzetnek van megoldása és kiútja, a klienseket aktívan segítem a problémás területek feltárásában, mert óriási erő rejlik bennük.

családállítás lényege

Munkavállalás és

Élet külföldön

Akár valaki önszántából vállal munkát és költözik külföldre, akár az életkörülményei kényszeríti rá, potenciálisan ugyanazokkal a problémákkal fog szembenézni. Ezek közül néhány átmeneti nehézséget, múló szorongást okozhat, vagy adott esetben akár magánéleti krízist is. A leggyakoribb lelki nehézségek a külföldi élet során a nyelvismeret hiányosságaiból fakadó nehézségek, elszakítottság érzése az otthon maradt barátoktól és családtól, a kulturális különbségekből fakadó félreértések, munkavállalási nehézségek, az otthon szerzett képzettség nem elismerése a befogadó ország részéről és az ebből fakadó hátrány a munkaerőpiacon.

Külföldön a szociális kapcsolatok is más dinamikát vesznek fel, mint otthon. A párban élőkre nagyobb nyomás hárulhat az egymásrautaltság érzése miatt, gyerekvállalás esetén pedig a szülők, barátok, rokonok segítsége nélkül kell boldogulni a családi élet kihívásaival

Az, hogy külföldön valaki újra kezd mindent és “tiszta lappal” indul jelentheti a vágyott szabadságot, amit otthon nem tudott megtalálni, és akár azt is, hogy újrateremtődnek ugyanazok a körülmények, amiktől próbált megszabadulni. Ilyenkor érdemes felderíteni a mélyebb okokat, tudatosan ránézni a nehézségekre és a kialakult helyzetre és megkeresni az aktuálisan legjobb megoldást. Az online konzultáció külföldön élő magyarok számára is elérhetővé teszi az egyéni terápiát, amit a saját anyanyelvükön vehetnek igénybe.

Online konzultáció

Áthidalja a távolságot és időt spórol

Az önismeretben nagyon fontos szempontot jelent a kölcsönös szimpátia a szakember és a kliens között. Csak ebben az esetben válik lehetségessé az eredményes együttműködés. Fontos az is, hogy az adott szakembert hitelesnek érezzük és úgy érezzük, hogy jártas azon a területen, amelyiken elakadást tapasztalunk. Nem mindegy tehát, kihez fordulunk segítségért.
Ebből kifolyólag megtörténhet, hogy megtaláljuk a megfelelő személyt, de túlságosan nagy távolságban van tőlünk. Az online konzultáció áthidalja ezt a távolságot és bár nem helyettesíti teljes mértékben a személyes találkozásokat, mégis eredményesen lehet általa haladni az önismereti munkában.

A városban való közlekedés nemegyszer jelent kihívást – dugók, építkezések, fokozott forgalom, lezárások, csúcsidők, parkolási nehézségek. A tömegközlekedés néhányat ezek közül megold, de még így is időigényes lehet eljutni az ülések helyszínére. Az online konzultáció megspórolja az utazással eltöltött időt és a parkolási díjakat, és lehetővé teszi az önismereti folyamatban való részvételt bárhonnan.

Várom szeretettel, ha úgy érzi a távolból is segíthetek kiutat mutatni a problémás helyzetekből!

Milyen témákkal lehet például dolgozni az online konzultációkban?

  • Párkapcsolati problémák
  • Önismereti igény
  • Nehézségek a gyermekvállalással
  • A szülői lét kihívásai
  • Krízisek a házasságban
  • Hivatás keresés
  • Önbizalom hiány

Az ülések hossza 50 perc, ára 30.000 Ft

Ha úgy érzi tudok segíteni tovább mozdulni egy aktuális nehéz helyzetben, keressen bizalommal!

Hívjon, vagy küldjön emailt, ha úgy érzi segíthetek önnek!

Tel: 36-20-5563803