Gyógyító beszélgetések

Egyéni terápiás
ülések

Pozitív változás

Egyéni konzultáció

Számos alternatív megnevezéssel lehet megnevezni ezeket az üléseket: Segítő beszélgetés, személyiségfejlesztő önismereti beszélgetés, gyógyító beszélgetés, életvezetési tanácsadás, life coaching. Az ülések menete és módszertana alkalmazkodik a kliens személyiségéhez és a probléma jellegéhez. Egyes esetekben pontos célt fogalmazunk meg, kidolgozzuk a lépéseket, a szemlélet jövő orientált. Más esetekben mélyebb önismeret felé indulunk és feltárjuk a múlt fontos eseményeit is.

Hiszek abban, hogy az ember veleszületett sajátossága az állandó fejlődés, az éretté válás és a pozitív változás.

Ha biztosítva van számára a feltétel nélküli elfogadás, együttérzés és bizalom a jóságában, képes kibontakoztatni belső értékeit és gyarapodni. Amikor ezek a feltételek a környezet által sérülnek, akár a családi rendszerben, akár a későbbi szociális struktúrákban (bölcsőde, óvoda, iskola, baráti társaság, munkatársak, stb.), akkor akadályok épülnek fel a belső rendszerben és gátolt lesz a fejlődés és kibontakozás. A konfliktusok, traumák, problémák önmagukban nem rosszak, az ezekhez kapcsolódó ítéletrendszer, hitrendszer, vagy az, hogy különböző elhárító mechanizmusok által távolítani akarjuk őket magunktól, vagy eltüntetni, okozzák a feszültséget.

egyéni terápia, párterápia, családterápia, családállítás - lelkidolgaink.hu

Egyéni terápia

Gyógyító beszélgetések

A pozitív attitűdöt megtartva, mely szerint minden problémás helyzetnek van megoldása és kiútja, a klienseket aktívan segítem az árnyékban lévő, letagadott vagy elfeledett események, emlékek feltárásában is, mert óriási erő rejlik bennük. Egyaránt támaszkodom a nyugati világ által megteremtett pszichológia tudományára, valamint a több ezer éves tudásra, amelyet a különböző keleti spirituális hagyományok hagytak ránk. Arra törekszem, hogy a kliensben elősegítsem a szív és az ész harmonikus működését, az intuíció és a ráció összekapcsolását.

A segítő beszélgetések által fényt derítünk a kliens életében jelen lévő konfliktusok eredetére, arra, hogy milyen okból szükséges számára fenntartani őket, segítem őt abban, hogy az önmagához való tisztább, mélyebb, tudatosabb kapcsolódáson keresztül ki tudjon lépni a problémáiból és teljesebb választásokkal helyettesítse őket.

Minden nehéz élethelyzet egyben fejlődési lehetőséget is biztosít. Képessé válhatunk arra, hogy a balszerencse okozta csapásokat pozitív oldaláról is megéljük, mert van választási lehetőségünk arra, hogy miként reagálunk a körülöttünk zajló eseményeke. A döntés mindig a mi kezünkben van. Nem minden terápiás módszer és segítő szakember felel meg egy adott kliensnek, a közös munkához kölcsönös szimpátia szükséges. Az ülések hossza 50 perc, ára 30.000 Ft

Speciális helyzetben

Kevés az időd? Messze vagy? Gyermekednek kell segítség?

Segítő beszélgetés gyerekeknek

Iskolai nehézségek, tanulási zavarok, dekoncentráltság, visszahúzódás, önbizalomhiány, beilleszkedési nehézségek. A megoldásközpontú coaching jövőorientált. Nem a múltra, hanem a jövőre helyezi a figyelmet és meghatároz egy elérendő célt. Ezután elkezd dolgozni a cél megvalósításán, a gyermek erősségeinek és erőforrásainak tudatosításán keresztül.

Segítő beszélgetés gyerekeknek részletek
Online konzultáció

Az internet életünk számos területén nélkülözhetetlenné vált és annak ellenére, hogy megvannak a maga korlátai és árnyoldalai, lehetővé teszi a kapcsolat teremtést olyan helyzetekben is, amelyekben eddig lehetetlen volt. Az online konzultáció megoldást jelent olyan esetekben, amikor a személyes találkozó nem megoldható.

Online konzultáció részletek

Ha úgy érzi szeretne velem együtt dolgozni, keressen bátran!

Hívjon, vagy küldjön emailt, ha úgy érzi segíthetek önnek!

Tel: 36-20-5563803