Témánk

Coach Budapest

Önmagunk ismerete segít eligazodni a világban és megfejteni a minket hátráltató sémákat, játszmákat, elakadásokat, örökölt családi mintákat és ezáltal teljesebb életet élni. Az önismereti munkában segítenek a különböző spirituális hagyományok gyakorlatai, az önismeretet segítő könyvek vagy a személyiség, önismeret témáját körüljáró online cikkek. Elakadás esetén mégis leghatékonyabban az életvezetési tanácsadó vagy ismertebb nevén a coach segíthet.

A coach elakadás esetén a célok kitűzésében és elérésében segít, általában személyes konzultációk keretében, díjazás ellenében.

A coach nem mondja meg, hogy mi a jó és helyes lépés, nem erőltet semmit a kliensre, ehelyett abban fogja támogatni, hogy a saját válaszait találja meg élete kérdéseire. A coaching sikere elsősorban a kliens és a coach kapcsolatán múlik. Ahhoz, hogy a kezelés hatásos legyen, fel­tétlenül olyan szakembert kell találni, akiben a kliens maximálisan megbízik, aki előtt őszintén fel meri tárni az érzelmeit.

Az alábbiakban a coaching témájával kapcsolatos cikkeket, tudnivalókat gyűjtöttük össze egy budapesti coach, Balázs Tünde segítségével.

Rólam mondták
  • “Tünde elfogadó, kedves, vidám, nyitott, minden alkalommal bensőséges légkör fogadott a találkozásaink során. A beszélgetéseink segítettek elindulni a kifelé vezető úton…”  Eszter

 

  • “…Tündét bátran, szívből ajánlom, mert nagyon felkészült, empatikus segítő, aki már a megjelenésével is bizalmat, odafigyelést és harmóniát áraszt.”  K.Kata

 

  • “Tünde kisugárzása első találkozásunkkor megfogott. Úgy éreztem, Ő tud nekem segíteni az engem aktuálisan foglalkoztató probléma megoldásában, így egyéni családállításra jelentkeztem be hozzá. Biztonságban, kényelmesen éreztem magam a terápia során…
    Azóta is ámulok rajta, hogy megfelelő “előhívással”, Tünde által a tudatalattimból éppen az a “story” jött fel, ami a megoldáshoz vezet.
    Hálát érzek. Sokat segítettél Tünde. Köszönöm!”  Ágnes, tréner és HR tanácsadó Szentendréről

 

  • “A kellemes légkörben eltöltött közös alkalmaink lehetővé tették önmagam jobb megismerésén keresztül a családi múltban való elmélyülést is. Lényeglátó szakértelemmel ügyesen tartotta a folyton elkalandozó gondolataimat helyes mederben. Segítségével mindennapjaim problémái emészthetőbbekké váltak.Tiszta szívből tudom ajánlani hozzáértő munkáját!” vzs.

 

Balázs Tünde

Keressen bátran! A változásokért közösen dolgozunk!

Tel.: +36 20 556 38 03

email:

balazstundeerika@gmail.com

Hívjon, vagy küldjön emailt, ha úgy érzi segíthetek önnek!

Tel: 36-20-5563803