Témánk

Párterápia online?

Párterápia online?

családállítás lényege

Párterápia online – Bárhonnan elérhető kapcsolati terápia

Az internet életünk számos területén nélkülözhetetlenné vált és annak ellenére, hogy megvannak a maga korlátai és árnyoldalai, lehetővé teszi a kapcsolat teremtést olyan helyzetekben is, amelyekben eddig lehetetlen volt. Csak úgy mint a többi online szolgáltatás, a párterápia online megoldást jelent olyan esetekben, amikor a személyes találkozó nem megoldható. Ilyen lehet például:

  • Munkavállalás és élet külföldön, ahol nincs magyarul beszélő önismereti szakember
  • Élet vidéken, amikor nem megoldható a heti – kétheti felutazás Budapestre az ülések miatt
  • Időhiány, amikor valaki Budapesten él, de túl sok időt vesz igénybe az odajutás és hazajutás az ülésekről.

A pozitív attitűdöt megtartva, mely szerint minden problémás helyzetnek van megoldása és kiútja, a klienseket aktívan segítem a problémás területek feltárásában, mert óriási erő rejlik bennük!

 

Munkavállalás és élet külföldön

Akár valaki önszántából vállal munkát és költözik külföldre, akár az életkörülményei kényszeríti rá, potenciálisan ugyanazokkal a problémákkal fog szembenézni. Ezek közül néhány átmeneti nehézséget, múló szorongást okozhat, vagy adott esetben akár magánéleti krízist is.

Külföldön a szociális kapcsolatok is más dinamikát vesznek fel, mint otthon. A párban élőkre nagyobb nyomás hárulhat az egymásrautaltság érzése miatt, gyerekvállalás esetén pedig a szülők, barátok, rokonok segítsége nélkül kell boldogulni a családi élet kihívásaival.

 

Párterápia online: Áthidalja a távolságot és időt spórol

A párterápia során nagyon fontos szempontot jelent a kölcsönös szimpátia a szakember és a kliensek között. Csak ebben az esetben válik lehetségessé az eredményes együttműködés. Fontos az is, hogy az adott szakembert hitelesnek érezzük és úgy érezzük, hogy jártas azon a területen, amelyiken elakadást tapasztalunk. Nem mindegy tehát, kihez fordulunk segítségért.

Ebből kifolyólag megtörténhet, hogy megtaláljuk a megfelelő személyt, de túlságosan nagy távolságban van tőlünk. A párterápia online konzultáció áthidalja ezt a távolságot és bár nem helyettesíti teljes mértékben a személyes találkozásokat, mégis eredményesen lehet általa haladni a terápiás munkában.

A városban való közlekedés nemegyszer jelent kihívást – dugók, építkezések, fokozott forgalom, lezárások, csúcsidők, parkolási nehézségek. Az online konzultáció megspórolja az utazással eltöltött időt és a parkolási díjakat, és lehetővé teszi a kapcsolati terápiás folyamatban való részvételt bárhonnan.

 Várom szeretettel Önöket, ha úgy érzik a távolból is segíthetek kiutat mutatni a problémás párkapcsolati helyzetekből!

Fontos leszögeznünk, hogy a párkapcsolatban jelen lévő problémák nem feltétlenül fenyegetőek, hiszek ezek a problémák adnak lehetőséget a fejlődésre, változásra. A párterápia eszközei segítenek a kapcsolat jobb megértésében, a tiszta és nyílt kommunikáció megvalósításában, a kapcsolat újraértékelésében és a konfliktus körök megszakításában.

Milyen témákkal lehet például dolgozni az online konzultációk során?

  • Párkapcsolati problémák
  • Nehézségek a gyermekvállalással
  • A szülői lét kihívásai
  • Krízisek a házasságban
  • Hivatás keresés
  • Önbizalom hiány

A terápiás ülés hossza 75 perc, ára 40.000 Ft

Forduljon hozzám bizalommal, ha úgy érzi segítségre van szüksége! Minden esetben egyéni egyeztetés történik a klienssel.

Balázs Tünde, Telefon: 36-20-5563803

Szerző: Balázs Tünde terapeuta

Még több: Párterápia