Női kör

Nők együtt egymásért

Támogatás

Nőiségben rejlő erő és bölcsesség

A XXI. században is van létjogosultsága a női köröknek, a modern „Fonók”-nak. Itt a nők letehetik a hétköznapok szerepeit és kötelességeit, azok lehetnek akik, és lelkük megpihenhet. A női csoportok támogatást adhatnak abban, hogy visszataláljunk, és újra felfedezzük női minőségeinket, szerepeinket, hogy ezáltal belső harmóniával működjünk a mindennapjainkban.

Hiszünk abban, hogy egy ilyen közösség segíti a nőiségben rejlő erő és bölcsesség felfedezését.

Felgyorsult világunkban női szerepeink között megteremteni a külső-belső harmóniát emberpróbáló feladat. Mindannyiunk életében vannak olyan szakaszok, amikor úgy érezzük, hogy ez a kihívás meghaladja az erőnket, nem vagyunk képesek megfelelni az élet által ránk osztott súlyos szerepeinknek. Ezeket az élethelyzeteket válságként, krízisként éljük meg. A krízisek veszélyek és esélyek is egyben, melyekben benne rejlik a választás és a változás lehetősége.

A személyiségfejlődés csak valamely krízisen keresztül valósulhat meg, és azon túljutva látunk rá annak áldásos, sorsfordító hatására. Nőként kiteljesedve megtalálhatjuk azt a belső harmóniát, mely segíti a szeretetünk kifejezését és mások szeretetének befogadását.

Női kör - Balázs Tünde: egyéni terápia, párterápia, családterápia, családállítás - lelkidolgaink.hu

Női kör

Találkozások

A talákozások során a nőiség témája körül beszélgetünk, játszunk, alkotunk, ahogyan tették ezt a nők évszázadokon keresztül, támogatva egymást a nehéz helyzetekben. A csoportba szeretettel várjuk azok jelentkezését, akik szeretnének mélyebben kapcsolódni nőiességükkel, rendezni a múlt sérüléseiből fakadó nehézségeiket és kibontakoztatni a nőiességükben rejlő lehetőségeket.

„A csoda az a külső esemény, melynek azért nem értjük az okát – mert az belül történik.

Ez minden gyógyulásnak, teremtő mágiának, alkotásnak a titka.

Először belül – aztán kívül.”

(Müller Péter)

Részletek

 

A női kört vezetik: Balázs Tünde, Kun Ágnes
Helyszín: Otthon. Magadnál Központ, Szentendre
Az aktuális időpontokat a

Női kör Facebook oldalán

találja:

Hívjon, vagy küldjön emailt, ha úgy érzi segíthetek önnek!

Tel: 36-20-5563803