Témánk

Depresszió

Korunk népbetegsége a depresszió. A depressziótól szenvedő általában negatívan gondolkodik önmagáról, az élményeiről és a jövőjéről. Felnagyítja a negatív élményeket és alábecsüli a pozitívakat. Az egyén érezheti azt is, hogy nincs hatása az élete alakítására és alkalmatlannak érzi magát a negatív események elhárítására. A reziliencia lelki rugalmasságot, vagy lelki edzettséget jelent, és a jó hír az, hogy fejleszthető. Ebben a folyamatban sokat tud segíteni egy lelki segítő.

Mégpedig úgy, hogy az egyén viselkedésében új szokásokat alakít ki. Hosszú időbe telik átírni a régi mintákat, ráadásul rendkívüli módon nehéz az építkezés, ha a kliens éppen nagyon mély időszakát élei meg.

A mentor, vagy lelki segítő abban tud támogatni depresszió esetén, hogy a nehézségekben is érezheti a kliens, hogy nincsen egyedül, valamint a rendszeres találkozókon segít megtartani a fókuszt az elhatározásban.

Rólam mondták
  • “Tünde elfogadó, kedves, vidám, nyitott, minden alkalommal bensőséges légkör fogadott a találkozásaink során. A beszélgetéseink segítettek elindulni a kifelé vezető úton…”  Eszter

 

  • “…Tündét bátran, szívből ajánlom, mert nagyon felkészült, empatikus segítő, aki már a megjelenésével is bizalmat, odafigyelést és harmóniát áraszt.”  K.Kata

 

  • “Tünde kisugárzása első találkozásunkkor megfogott. Úgy éreztem, Ő tud nekem segíteni az engem aktuálisan foglalkoztató probléma megoldásában, így egyéni családállításra jelentkeztem be hozzá. Biztonságban, kényelmesen éreztem magam a terápia során…
    Azóta is ámulok rajta, hogy megfelelő “előhívással”, Tünde által a tudatalattimból éppen az a “story” jött fel, ami a megoldáshoz vezet.
    Hálát érzek. Sokat segítettél Tünde. Köszönöm!”  Ágnes, tréner és HR tanácsadó Szentendréről

 

  • “A kellemes légkörben eltöltött közös alkalmaink lehetővé tették önmagam jobb megismerésén keresztül a családi múltban való elmélyülést is. Lényeglátó szakértelemmel ügyesen tartotta a folyton elkalandozó gondolataimat helyes mederben. Segítségével mindennapjaim problémái emészthetőbbekké váltak.Tiszta szívből tudom ajánlani hozzáértő munkáját!” vzs.

 

Balázs Tünde

Keressen bátran! A változásokért közösen dolgozunk!

Tel.: +36 20 556 38 03

email:

balazstundeerika@gmail.com

Hívjon, vagy küldjön emailt, ha úgy érzi segíthetek önnek!

Tel: 36-20-5563803