Témánk

Családállítás után…

Családállítás után…

Érdekel mi változott a családállítás után?

Sokakban felmerül a kérdés, pontosan mi változik meg a családállítás után? Milyen  élmény volt? Feltárulnak –e a problémák okai, feloldódik-e múlt? Milyen tünetek reakciók várhatók és mikor?

Sokszor megdöbbentő élmény lehet a családállítás, amin aztán napokig lehet rágódni. Hiszen, ami ott felszínre jön, legtöbbször nem dolgozható fel 1-2 nap alatt. Ez inkább egy folyamat. Sokszor kapok olyan visszajelzést is, hogy bár azonnal nem érzett semmilyen változás a kliens néhány nap múlva egyszer csak eljön ez a pillanat is.

Fontos tudni, hogy nem hagyjuk magára a pácienst a családállítás után. Bármikor kérdezhet, ha úgy érzi segítségre, támogatásra lenne szüksége, vagy egyszerűen csak szeretné elmondani, mit tapasztalt és megkérdezni, ez rendben van-e így. Ezek alapján összegyűjtöttem néhány személyes tapasztalatot, visszajelzést arról, hogy érezték magukat klienseim a családállítás után:

Családállítás utáni személyes tapasztalatok

Ági:  “A családállítás utáni napon teljesen ki voltam ütve, fáradtnak éreztem magam, fájt a a fejem. Aztán másnapra kialudtam magam és sokkal jobban lettem. Azóta voltam többször is családállításon és béke van a lelkemben. Problémás volt a kapcsolatom a szüleimmel, de itt sikerült megértenem és feldolgoznom az okokat. Nem is gondoltam volna olyanra, amit itt kihoztak belőlem. Katartikus élmény!”

Mariann: “Családállítás után 2-3 napig erősödő melankólia, depressszió mellett testi tünetekkel (hányinger, szédülés, fejfájás stb.) küzdöttem. Azután egyszer csak azt kezdtem érezni, mintha valaki köveket vett volna le a vállamról, és valahogy könnyebb lett a teher”

Eszter: “Tavaly januárban voltam megfigyelőként, szereplőként. Nekem még nem állítottak, de már nagyon várom! Hogy miért? Mert egy sima megfigyelés is nagyon sokat változtatott bennem.”

Attila: “Fantasztikus volt amikor a csoport tagjai a rokonaim bőrébe bújtak és tényleg azokat mondták mint a valós szereplők…”

Általában tehát nem várható el, hogy minden azonnal megváltozik és problémáink varázsütésre megoldódnak. Mindenkinél egyéni az az időtáv, ami alatt változást tapasztalhat. Szervezetünknek is időre van szüksége ahhoz, hogy a megváltozott energetikai viszonyokhoz alkalmazkodni tudjon.

Minden esetben egyéni egyeztetés történik a klienssel a problémás terület tekintetében. Forduljon hozzám bizalommal, ha úgy érzi segítségre van szüksége, illetve családállítást szeretne. Adjon egy esélyt magának, próbálja ki most Ön is! Várom szeretettel 🙂

Balázs Tünde, Telefon: 36-20-5563803

Szerző: Balázs Tünde terapeuta

Még több a családállításról: családállítás lépésről lépésre